Myry books / Myry-kirjat

Jouluinen Myry is my debut children´s book, published at fall 2019 by Tammi publishers. Next book for Myry-series will be publishes at August 2020.


Jouluinen Myry avaa hurmaavan sarjan, jossa tutustumme joulupukin pörröiseen Myry-koiraan.

Ensimmäinen kirja:
Jouluinen Myry

Esikoiskuvakirjani nostaa esille kansalliskoirarotumme, ja tuo tuoretta näkökulmaa joulutarinoihin. Kun asioita tarkastellaan koiran silmin, tutuissakin aiheissa nähdään uutta. Suloinen kuvakirja kertoo ystävyydestä ja omien vahvuuksien löytämisestä.

Vuoden odotetuin päivä saa yllättävän käänteen, kun Myry-koira huomaa lahjapaketin tippuvan Joulupukin reestä. Paketti putoaa keskelle synkintä metsää, ja Myryn on löydettävä se. Soppaa hämmentää myös Harakka Huttunen, joka uskoo tietävänsä miten onnistunut pelastusoperaatio suoritetaan. Mutta mikä kumma ystävyksiämme seuraa pimeässä metsässä?


Toinen kirja:
Myry, Pyry ja outo rymy

Ensin oli kaksi koiranpentua, sitten kuului kaamea rymy, eikä mikään ollut entisellään…

Popkornit, puruluu ja glögi ovat valmiina viihdyttävään elokuvailtaan, mutta Joulupukki, Myry-koira ja Harakka Huttunen eivät pääse sopuun siitä mitä katsottaisiin. Keskustelun lomassa kuulemme kolme tarinaa, joissa tutustumme Myryn sisaruksiin sekä saamme tietää Myryn ensimmäisistä päivistä Joulupukin luona. Lopuksi Harakka Huttunen paljastaa juustoisimman salaisuutensa.

Myry, Pyry ja outo rymy kutsuu sinut kuuntelemaan kolmea hulvatonta tarinaa, joissa riittää jännitystä ja naurua.“Kirjan pirteä ja iloinen kuvitus kiehtoo varsinkin pienimpiä lukijoita. Iltasatukirjaksi Myry on mainio, sillä sen kuvissa riittää sopivasti ihmeteltävää.”

Vauva.fi


Tuorein tulokas joulukirjojen listalle on todellinen helmi, kaikin puolin täydellinen kirja. Ei pelkkää kimalletta ja lumisateen tai jouluaaton odotusta, vaan vauhdikas ja jännittävä seikkailu ryyditettynä kuvituksella, josta aikuinenkin nauttii täysillä.

Hemulin kirjahylly
Lue koko arvosteluTämän joulun luetuin kirja meidän perheessämme on nimeltään Jouluinen Myry. Henna Ryynäsen kirjoittaman ja kuvittaman jouluseikkailun suosion salaisuutena uutuudenviehätyksen lisäksi lienee ainakin kuvituksen hauskat, pienet yksityiskohdat.

Muksujenmaakunta.fi
Lue koko juttu


Harakka Huttunen valmistautuu elokuvailtaan kirjasarjan toisessa osassa, joka ilmestyy elokuussa 2020.