Myry, Pyry ja outo rymy

Second book for Myry-series

Last year was truly amazing: My very first children’s book Jouluinen Myry was published by Tammi publishers. And now the second part is about to see the daylight. The publication date is at August 2020.

Suomeksi: Vuonna 2019 julkaistiin ensimmäinen ikioma lastenkirjani Jouluinen Myry. Nyt, vuotta myöhemmin kirjasarjan toinen osa, Myry, Pyry ja outo rymy on ilmestymässä.

Kirjan kustantaa Tammi ja se ilmestyy kauppoihin elokuun lopussa.

Kaikki on valmiina viihdyttävään elokuvailtaan, mutta Myry-koira, Harakka Huttunen ja Joulupukki eivät pääse sopuun siitä mitä katsottaisiin.

Kinastelun seurauksena kuulemme kolme hulvatonta tarinaa kunkin päähenkilön kertomana:

Myryn tarina alkaa siitä, kun Myry herää kesken yöunien outoihin ääniin. Kaiken lisäksi Myryn rakkain lelu on kadonnut. Yhdessä veljensä Pyryn kanssa Myry lähtee lelun pelastusretkelle. Kovan haukunnan jälkeen öinen rymyäjä paljastuu, lelu löytyy ja Myry saa yhden sisaruksen lisää. 

Joulupukin tarinassa saamme tietää Myryn kotiutumisesta Korvatunturille. Ensimmäiset viikot ovat sisäsiistiksi opettelua ja uusiin makuihin ja hajuihin tutustumista. Mutta mitä tehdä, kun koti-ikävä vaivaa? 

Harakka puolestaan kertoo päivästä jolloin kadotti rakkaan Juustonsa. Juustossa piilee pieni yllätys, lue niin tiedät!