I’m a semi-finalist at the Global Talent search 2018 competition

Good news – no wait – exiting news – no wait – overwhelming news!  I’m one of the 50 semi-finalists chosen from over 1000 entries at the Global Talent Search 2018 competition arranged by @lillarogers studio and @makeartthatsells. online courses. This truly is a life changing opportunity for an artist. The winner gets worldwide representation from Lilla Rogers studios, career guidance and job opportunities – pretty much everything what an artist needs. Now, I’m eagerly waiting for the next assignment which must be ready by the end of this month. Now I know what I’ll do at my summer holiday. Also huge congratulations to the fellow artist – let’s make amazing art at the next round!


Suomeksi: Mahtavia uutisia! Pääsin semi-finaaliin Lilla Rogers studion järjestämässä kuvitusalan kilpailussa. Ensimmäiselle kierrokselle osallistui hieman yli tuhat osallistujaa, joiden joukosta valittiin 50 semi-finalistia. Suuri kunnia olla mukana seuraavalla kierroksella. Voittaja pääsee Lilla Rogers agentuurin listoille, saa maailmanlaajuisen edustuksen, paljon tukea ja koulutusta. Asioita, joita tarvitsee aina. Voittaja pääsee myös visiteeraamaan studion päämajassa Bostonissa. Semi-finalistit saavat pian tehtävän, joka tulee palauttaa kahden viikon kuluessa – nytpä ainakin tiedän mitä teen kesälomalla!

Semi-finalistitöitä pääset katselemaan täällä: https://makeartthatsells.com/2018-gts-the-semi-finalists/

 

Here’s my entry for the first round. The task was to design a garden themed journal cover with japanese anemones in it.

 


I’m just going to work hard an do my best.

Yours, Henna