Global Talent search, semi-final submission


This is my submission for the Global Talent Search 2018 (round 2.) with @LillaRoger Studio and @makeartthatsells We had to make a graphic novel page inspired by few random vintage props such as a postcard, laundry matchbook, few photos, pocket watch…just to name few.

I had really fun while making this piece, hope you can see it too. I’m also thankful for my family for the support – they kept the house clean while I drew. You can see the full gallery and vote for your favourites at www.makeartthatsells.com. Word of warning thou, you’ll be amazed by the talent seen there. Only six will continue to the finals! One finalist is people’s choice and five finalist will be selected by the judges.


Suomeksi: Tässä olisi semi-finaali tuotokseni Global talent search -kilpailuun. Tehtävänä oli toteuttaa yksi sarjakuvasivu, jonka ideoinnissa tuli käyttää annettuja vintagehenkisiä esineitä. Mukana oli esim. taskukello, vanha postikortti laivasta, vintagekuvat miehestä ja naisesta sekä hiusharja.

Ideoin sarjakuvan aloittamisen vaikeudesta, aika kuluu kaikkeen muuhun kuin itse työn tekemiseen. Tuttua varmasti meille jokaiselle? Yksi lomaviikko tähän kului, mutta olen erittäin tyytyväinen lopputuotokseen – näitä voisi tehdä enemmänkin!

Finaaliin pääsee kuusi kilpailijaa, yhden valitsevat äänestäjät ja viisi muuta tuomaristo. Kilpailutöitä pääset äänestämään ja katselemaan täällä: http://www.makeartthatsells.com