Art exhibition at Konst o. deli 5.9.-1.10.2017

I’m having my third art exhibition for this year. The art show takes place at Valve, Konst o. deli gallery, Hallituskatu 7, Oulu. The paintings are made during this summer. I was looking for summer feeling, how I see Finnish endless summer nights for example. You should see more my painting process at my Instagram: @studiospotnik


Suomeksi: Näyttelyssä on esillä suomen kesän innoittamia maalauksia, joissa pyritään dynaamiseen kuvaukseen tyylilajeja sekoittamalla. Rakeita, lunta, tuulta, aurinkoa, hellettä, pyöräretki, uimaranta, luonto, kesän äänet – mitä tästä kaikesta siirtyy  kankaalle Maalaaminen tuo vastapainoa kuvittajan työlle, jossa keskitytään tarkkoihinkin yksityiskohtiin. Maalatessa rentoutuu, pääosaan nousee siveltimen liike ja tekoprosessi.