Art exhibition 1.3.-19.3.2017

My very first art exhibition after a decade opens at Ovi gallery her at Oulu, Saaristonkatu 9, 4th floor (The building where Stockmann used be).
Paintings are made during this winter. This art show reflects my feelings from the darkest season to the early spring. How does the light and lack of it effects on my color choices and themes. There is also a cafe at the gallery – coffee and local chocolate available. You are most welcome!

Suomeksi: Pidän taidenäyttelyn kymmenen vuoden tauon jälkeen uudessa Ouluun avatussa Ovigalleriassa, Saaristonkatu 9, 4krs. (Entinen Stockmannin talo).
Näyttelyn maalaukset ovat kuluneelta talvelta ja käsittelen niissä pimeän ajan vaikutusta. Mitä tapahtuu maalauksille ja väreille, kun päivä pitenee ja aurinkokin pilkahtelee. Taidegalleriassa on myös kahvila. Tervetuloa!