Illustrations for Advent calendar

I illustrated an online Advent calendar for The Finnish Institute of Occupational Health. The main character is very modern Santa Claus who loves all the new technology and gadgets. He is also very eager to learn more about good and healthy life – always ready to help, guide and assist his co-workers.

luukku_1

Luukku 1. / Hatch number one. Työn imussa 300-vuotta.


Suomeksi: Kun aloitin urani kuvittajana, kirjoitin listan siitä millaisia töitä haluaisin tehdä ja joulukalenterin kuvitustyö oli heti listan kärjessä. Tänä jouluna toive toteutui, kun pääsin kuvittamaan Työterveyslaitoksen sähköisen joulukalenterin.

Suomen rakastetuimman miehen joulukalenteri sisältää vinkkejä työhyvinvointiin ja samalla kertoo tarinaa siitä miten Korvatunturilla pysytään työn imussa. Ehkäpä saamme tietää, mikä on joulupukin jaksamisen salaisuus?

Joulukalenteriin pääset tutustumaan täällä: www.ttl.fi/joulukalenteri/